Dr. sc. Dražen Šimleša održao predavanje “Klimatske promjene” u sklopu projekta “Zelene teme”, 17. 5. 2022.

U sklopu projekta “Zelene teme” koji provodi Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, održano je predavanje “Klimatske promjene”. Predavanje je održao dr. sc. Dražen Šimleša s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu, tajnik udruge Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG), dopredsjednik Mreže ekosela Balkana (MEB)

Dr. sc. Dražen Šimleša održao predavanje “Klimatske promjene” u sklopu projekta “Zelene teme”, 17. 5. 2022.Dr. sc. Dražen Šimleša održao predavanje “Klimatske promjene” u sklopu projekta “Zelene teme”, 17. 5. 2022.

– Šibenik.in: KLIMATSKE PROMJENE: U sklopu projekta ‘Zelene teme’ u knjižnici održano zanimljivo predavanje, 17. 5. 2022.

Na predavanju je bilo riječi o vezi između društvenog sustava i devastacije okoliša i o tomu kako pojedinci promjenom vlastita ponašanja i uključivanjem u kolektivne akcije na lokalnom nivou mogu pridonijeti održivijem i pravednijem društvu. Predavanje je dio projekta Zelene teme u Knjižnici, koji provodi Gradska knjižnica, a financira ga Ministarstvo kulture i medija.

Dr. sc. Dražen Šimleša