Znanstvenici Instituta na 28. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa, 10.-13. 11. 2021.

U organizaciji Hrvatskoga psihološkog društva i pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića održana je od 10. do 13. studenoga 2021. godine 28. godišnja konferencija hrvatskih psihologa. Konferencija na temu Izazovi suvremenog života: kako psiholozi mogu pomoći? na kojoj je sudjelovalo osam znanstvenika Instituta održana je online putem virtualne platforme Entrio

– Knjiga sažetaka: GKHP28: Izazovi suvremenog života: kako psiholozi mogu pomoći?, 10.-13. 11. 2021.

Na početku konferencije Child-well projektni tim organizirao je simpozij na temu Efekti pandemije bolesti COVID-19 na svakodnevicu: samoprocjene učenika u osnovnoj školi, njihovih roditelja i učitelja. Simpozij se sastojao od četiri izlaganja u kojima su prikazani odabrani nalazi prvog vala projekta Dobrobit djeteta u kontekstu obitelji, financiranog od Hrvatske zaklade za znanost (HRZZ-IP-2019-04-6198). Izlaganja su pripremili: Andreja Brajša-Žganec, Toni Babarović, Marija Džida, Tihana Brkljačić, Ljiljana Kaliterna Lipovčan, Maja Tadić Vujčić, Ivana Hanzec Marković i Marina Kotrla Topić.

Organizacija 28. godišnje konferencije hrvatskih psihologa potpomognuta je sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Projekt CHILD-WELL