Dr. sc. Jelka Vince Pallua na predstavljanju knjige SILVA RERUM. Bilješke o ishodištima pučkih tradicija, 26. 10. 2021.

Dr. sc. Jelka Vince Pallua, znanstvena savjetnica u trajnom zvanju u Institutu Pilar i zamjenica pročelnice Odjela za etnologiju i arheologiju Matice hrvatske sudjelovala je 26. listopada 2021. u predstavljanju knjige etnologa i povjesničara dr. sc. Damira Zorića Silva rerum. Bilješke o ishodištima pučkih tradicija održanom u palači Matice hrvatske u Zagrebu.Matica hrvatska

Dr. sc. Jelka Vince Pallua na predstavljanju knjige SILVA RERUM. Bilješke o ishodištima pučkih tradicija, 26. 10. 2021.Dr. sc. Jelka Vince Pallua na predstavljanju knjige SILVA RERUM. Bilješke o ishodištima pučkih tradicija, 26. 10. 2021.

Pozivnica za predstavljanje knjige Damira Zorića “SILVA RERUM. Bilješke o ishodištima pučkih tradicija”; Zagreb, 26. 10. 2021.

Autor je u monografiji uspio duboko ući u etnološke i folklorističke analize, ali i u kulturnopovijesne, historiografske, filološke, jezikoslovne, religijske i politološke hrvatske teme koje mogu biti zanimljive znanstvenicima Instituta Pilar, ali i široj zainteresiranoj javnosti.

Dr. sc. Jelka Vince Pallua